Många företag vänder sig till oss när dom vill ha profilprodukter som ger positiva mervärden och där dom vill vara med och påverka innehåll och tryck.
I vårt sortiment finns flera olika produkter som fungerar utmärkt till just det.

Vi har bl.a. den klassiska Första Hjälpen-kudden, olika modeller av mindre Första Hjälpen-kit, plåster och plåsterkit, skåp, lådor samt portionspåsar i form av sacheer som kan fyllas med olika vätskor, det är ni som bestämmer tryck, storlek, vätska och om ni vill ha med eller utan servett.

Du kan få hjälp med att komplettera din profilprodukt med det mesta. Vi har tex kunder som Volvo, Scania, Opel, Shell och Statoil samt olika försäkringsbolag som löpande beställer från oss och dom har bl.a. valt till Reflexväst (med eget tryck), handskar, ficklampa, varningstriangel, ögondusch.

 

 

Tillsammans med oss kan du få din produkt i stort sett precis som du själv vill. Är det en medicinteknisk eller kemisk produkt så hjälper vi er med märkningen som måste uppfylla ställda krav.

Nytt för i år är att du även kan profilera ditt eget Första Hjälpen skåp. Det presenterades för första gången på promotionmässan i Kista och lockade många besökare till vår monter.

Ladda ned: NYHET! Profilerat skåp.pdf (228,2 kB)

Inga produkter i varukorgen